Van alle gemakken voorzien

De fraaie appartementen variëren in woonoppervlakte van 64 tot 103 m². Uitschieter is een riant penthouse van maar liefst 140 m². De huurprijzen lopen uiteen van € 845 tot € 1375 per maand, exclusief servicekosten. De appartementen hebben een volledig ingerichte keuken en badkamer, 1 of 2 slaapkamers en een balkon en/of (dak)terras. Tenslotte beschikt elk appartement over een eigen berging onderin het gebouw en een parkeerplaats op het besloten binnenterrein.

Oog voor detail en rendement

De appartementen worden met veel oog voor detail en rendement gebouwd. Dat zie je niet alleen terug in de fraaie architectuur, maar ook in het afwerkingsniveau en de gekozen bouwmaterialen. Naast het zorgvuldig gekozen sanitair en tegelwerk, zijn er ook zaken toegepast als veilig hang- en sluitwerk en HR++ beglazing.


Meer over je keuken

De keuken, van het merk Bribus, is volledig ingericht met Siemens inbouwapparatuur: een vaatwasser, koel-/ vriescombinatie, combi-magnetron, inductiekookplaat en afzuigkap. Het aanrechtblad is Royal Stone Composiet, kleur: zwart.


Fraaie badkamer

De appartementen zijn ingericht met een luxe badkamer met dubbele wastafel en spiegel, designradiator en een inloopdouche met Grohe douchethermostaat inclusief doucheset en een helder glazen vaste douchewand.


Duurzaam wonen

Op het dak van het woongebouw zijn PV-panelen geplaatst. Deze zetten zonlicht om in elektriciteit, zodat veel wordt bespaard voor het milieu en de portemonnee! Aan ieder appartement zijn namelijk 6 tot 10 panelen gekoppeld. De opbrengst van de PV-panelen komt ten goede van de individuele bewoners. De opgewekte stroom wordt in eerste instantie in de woning gebruikt en wat meer wordt opgewekt, gaat naar het openbare net.


Toegang tot het complex

Elke bewoner ontvangt een elektronische sleutel voor de hoofdtoegangen van de woongebouwen en de overige deuren in de algemene ruimten. Bij de deuren van de hoofdentrees bij blok 2 en 3 bevindt zich een videofooninstallatie, die verbonden is met de belinstallatie in het appartement. De deuren van het eigen appartement, de eigen berging en de postkasten worden geopend met een reguliere sleutel.


Loopbruggen tussen de gebouwen

Voor de ontsluiting van de diverse verdiepingen zijn er verbindingsbrug¬gen tussen gebouw 1 en 2 en tussen gebouw 3 en 4. 


Parkeren 

Het begrensde parkeerveld met 60 genummerde parkeerplaatsen is toegankelijk door met een persoonlijke handzender de verzinkbare paal te bedienen. In het complex wordt E-vermogen gereserveerd voor elektrische auto’s. Tevens worden er voorbereidingen getroffen om de gewenste oplaadpalen met installatie te plaatsen.


Daarom wil ik huren op KVL-terrein:

• Strakke, open keuken met Siemens inbouwapparatuur.

• 1 of 2 slaapkamers.

• Badkamer met douche, dubbele wastafel en designradiator.

• Vloerverwarming.

• HR++ beglazing.

• Hoog rendement combiketel.

• Energiezuinig door zonnepanelen op het dak.

• Buitenruimte in de vorm van (dak)terras of balkon.

• Berging in het gebouw.

• Eigen parkeerplaats op maaiveld.